search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Έπος: Παίκτρια σε τηλεπαιχνίδι δεν απαντά πού βρίσκεται το… Σινικό Τείχος (Video)

09.08.2018 18:20
Έπος: Παίκτρια σε τηλεπαιχνίδι δεν απαντά πού βρίσκεται το... Σινικό Τείχος (Video) - Media

 

Έγινε κι αυτό: σε τηλεπαιχνίδι μια πάικτρια έχασε μεγάλο έπαθλο επειδή δεν μπόρεσε να απαντήσει στην ερώτηση: «Πού βρίσκεται το Σινικό Τείχος».

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην τουρκική εκδοχή του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και η 26χρονη παίκτρια είχε να επιλέξει μεταξύ της Κίνας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Η νεαρή πάικτρια, ωστόσο, πρέπει να είχε τόσο τρακ που αρχικά ζήτησε τη βοήθεια του κοινού και έγινε χαμός, καθώς μόλις το 51% είπε ότι το Σινικό Τείχος βρίσκεται στην Κίνα.

Τελικά, την κατάσταση έσωσε το «τηλέφωνο στο φίλο» που της έδωσε τη σωστή απάντηση και τη γλύτωσε από περαιτέρω καζούρα.

Για την ιστορία, η παίκτρια αποκλείστηκε, καθώς δεν απάντησε στην επόμενη ερώτηση. Διά του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο της εκπομπής:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01