search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:06
MENU CLOSE

Ολλανδή ακροδεξιά πολιτικός αποκάλυψε ότι τη βίασαν ομαδικά «μουσουλμάνοι» και αυτοκτόνησε (Video)

10.08.2018 11:34
Ολλανδή ακροδεξιά πολιτικός αποκάλυψε ότι τη βίασαν ομαδικά «μουσουλμάνοι» και αυτοκτόνησε (Video) - Media

 

Μια δημοτική σύμβουλός στην Χάγη της Ολλανδίας και μέλος του ακροδεξιού κόμματος της «Ελευθερίας» αυτοκτόνησε, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο facebook, ενός βίντεο στο οποίο υποστήριζε ότι βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους.

Η Βίλλι Ντίλε 53 ετών είχε στο παρελθόν εκλεγεί ως βουλευτής για 2 χρόνια πριν επιστρέψει στο δημοτικό συμβούλιο.

Η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τον τοπικό κομματάρχη ο οποίος δήλωσε ότι η ίδια «δεν μπορούσε να υπομένει πια αυτό που της είχε συμβεί».

Στο βίντεο η πολιτικός εμφανίστηκε σε σύγχυση και ανέφερε ότι το συμβάν, που περίεγραψε με λεπτομέρειες έγινε έναν χρόνο πριν. Η ίδια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική από φόβο μήπως κάποιος πειράξει τα παιδιά της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι η Ντίλε είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία για τον υποτιθέμενο βιασμό ωστόσο δεν είχε καταθέσει επίσημα ούτε είχε παρουσιάσει στοιχεία.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

 Η 53χρονη ήταν μία αμφιλεγόμενη φιγούρα στην ολλανδική πολιτική σκηνή. Τον Φεβρουάριο του 2016 είχε ζητήσει μέσω βίντεο στο facebook, να πραγματοποιηθούν πυρηνικά πλήγματα κατά των μουσουλμάνων.

‘Ηταν παντρεμένη και είχε 4 παιδιά από υιοθεσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04