search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Πάλεψε αλλά δεν άντεξε

19.01.2012 06:52
Πάλεψε αλλά δεν άντεξε - Media

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, παρά την ήττα με σκορ 86-78, δίνει το δικαίωμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» να αισιοδοξούν ότι τα καλύτερα έρχονται.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, παρά την ήττα με σκορ 86-78, δίνει το δικαίωμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» να αισιοδοξούν ότι τα καλύτερα έρχονται. Οι Ρώσοι μπορεί να πήραν το ροζ φύλλο στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο η ελληνική ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη και με στοιχεία στο παιχνίδι της που μέχρι τώρα της έλειπαν πολύ.
Όσα έβγαλε στο σημερινό ματς στο παρκέ η ομάδα του Ίβκοβιτς, μπορεί να μην αποδείχθηκαν αρκετά για να ρίξουν στο καναβάτσο την αήττητη, πανάκριβη ρωσική και εξαιρετικά ποιοτικά ομάδα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι πλέον, με τους Λο και Ντόρσεϊ να προσφέρουν σε επιμέρους τομείς, τον Σπανούλη πάντα σε ηγετικό ρόλο αλλά και τους Άντιτς, Σλούκα, Γκετσεβίτσιους να βρίσκουν ρόλο και να δίνουν πολύτιμες λύσεις στην επίθεση, η ομάδα αυτή μπορεί να παρουσιάσει κάτι πολύ καλύτερο από αυτά που έδειξε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.
Στα θετικά για τους Πειραιώτες, η ενέργεια, η ταχύτητα και το πολύ καλό passing game σε ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα. Στα πλην, η έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και τα πολλά λάθη στην επίθεση.
Για τους Ρώσους, ο Κρστιτς, ο Κιριλένκο και ο Κριάπα ήταν οι κορυφαίοι παίζοντας πολύ με την μπάλα μέσα στο «ζωγραφιστό» και εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό σχήμα (Χάινς, Πρίντεζης) που είχε ο Ίβκοβιτς στο παρκέ για αρκετή ώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:44