search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Μέσα στο Μάρτιο η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ

19.01.2012 07:01
Μέσα στο Μάρτιο η εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Media

Αποφασίστηκε την Τετάρτη από το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Αποφασίστηκε την Τετάρτη από το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα εισηγήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλης Καρχιμάκης, το τριήμερο 2-4 Μαρτίου Θα πραγματοποιηθεί η προγραμματική Εθνική Συνδιάσκεψη. Όπως ανέφερε ο κ. Καρχιμάκης με εκτίμηση του χρόνου των εθνικών εκλογών, το τέλος Απριλίου και με την προϋπόθεση ότι έχουν καλυφθεί οι βασικές υποχρεώσεις για το PSI και τη δανειακή σύμβαση, η διαδικασία της εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου. Έτσι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που πρότεινε ο κ. Καρχιμάκης, αμέσως μετά τη λήξη της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ όπου θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα, θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες.

Μεταξύ άλλων, αποφασίσθηκε η συγκρότηση δύο Επιτροπών, η πρώτη από τις οποίες θα αναλάβει να συντάξει την εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου, για τον απολογισμό και η δεύτερη την εισήγηση για το Νέο Πρόγραμμα. Και οι δύο εισηγήσεις θα πρέπει να είναι έτοιμες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ώστε από την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την απόφαση, να αρχίσει ο διάλογος στις κομματικές οργανώσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01