17/02/2019 02:58:08

Στα χαρακώματα Super League – ΕΠΟ με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος

Στα χαρακώματα Super League – ΕΠΟ με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος - Media

 

Και ξαφνικά το κλίμα έγινε... πολεμικό με ΕΠΟ - Super League με βασικό αντικείμενο διαφωνίας την προκήρυξη του πρωταθλήματος! Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν από μεριάς ΕΠΟ για να μπορεί να γίνει κανονικά σέντρα θα πρέπει να σταλεί από την Λίγκα υπογεγραμμένη η προκήρυξη όπως ψηφίστηκε στην Ε.Ε. της Ομοσπονδίας. Δηλαδή με το 3-1 και το μπαράζ!

Η Λίγκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr και τα όσα προκύπτουν από στελέχη της δεν κάνει πίσω. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, δεν έκρυψε την μεγάλη του ενόχληση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και αφού την μετέφερε με ανεβασμένους τόνους προς το προεδρείο της ΕΠΟ αποχώρησε.

Η Λίγκα λοιπόν έστειλε προκήρυξη όπως αποφασίστηκε με το 3-1 (σ.σ. και χωρίς μπαράζ φυσικά) με ανθρώπους της να τονίζουν ότι «εμείς θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και ας έρθουν από την ΕΠΟ να το ακυρώσουν»!

Στην Super League είναι έξαλλοι και κατηγορούν την ΕΠΟ για... παιχνίδια τακτικής και κακούς χειρισμούς. Επίσης πως οι Γραμμένος, Βακάλης, Δημητρίου και Λασκαράκης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη ψήφισαν υπέρ του 3-1 χωρίς μπαράζ, όπως και ο Βρακάς και μία ημέρα μετά ψήφισαν υπέρ του μπαράζ με τον Βρακά να απουσιάζει από την διαδικασία!

Από παράγοντες των ομάδων υπάρχει η μεγάλη απορία του τι πραγματικά μεσολάβησε και επίσης με ποια λογική υπάρχουν εκπρόσωποι των ΕΠΣ δίχως ομάδες στην Super League που επηρεάζουν τόσο σοβαρές αποφάσεις! Το πρωτάθλημα θα αρχίσει αλλά φαίνεται πως η... μάχη ανάμεσα σε Λίγκα και ΕΠΟ τώρα ξεκινάει και θα είναι σκληρή και μεγάλη.

Πηγή: gazzetta

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.