search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:17
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε η υπουργός Υγείας του Βρανδεμβούργου λόγω του σκανδάλου των κλεμμένων από την Ελλάδα αντικαρκινικών φαρμάκων

28.08.2018 09:45
Παραιτήθηκε η υπουργός Υγείας του Βρανδεμβούργου λόγω του σκανδάλου των κλεμμένων από την Ελλάδα αντικαρκινικών φαρμάκων - Media

 

Η υπουργός Υγείας του κρατιδίου του Βρανδεμβούργου παραιτήθηκε λόγω του σκανδάλου διάθεσης παράνομων αντικαρκινικών φαρμάκων, μεταξύ των οποίων και εκείνα που εκλάπησαν από την Ελλάδα.

Η Ντιάνα Γκόλτσε, του κόμματος Die Linke (Αριστερά), δήλωσε σήμερα ότι δεν γνώριζε για τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος της φαρμακευτικής εταιρίας Lunapharm, περιλαμβανομένης εκείνης για διάθεση κλεμμένων από την Ελλάδα αντικαρκινικών φαρμάκων.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχές του Βρανδεμβούργου είχαν ενημερωθεί από τις ελληνικές αρχές για τις κατηγορίες ήδη από το 2016, η άδεια της Lunapharm ανακλήθηκε μόνον όταν η υπόθεση αποτέλεσε θέμα τηλεοπτικής έρευνας φέτος.

Ο υπουργός Οικονομικών του Βρανδεμβούργου, Άλμπρεχτ Γκέρμπερ, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59