search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο Ιταλός δημοσιογράφος που «πέθανε» τον Κώστα Γαβρά

30.08.2018 14:03
Αυτός είναι ο Ιταλός δημοσιογράφος που «πέθανε» τον Κώστα Γαβρά - Media

 

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τομάσο Ντεμπενεντέτι φέρεται να είναι εκείνος που σκότωσε τον γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά μέσω ανάρτησης στο Twitter. Ο λογαριασμός που χρησιμοποίησε έφερε το όνομα της νέας υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, γεγονός που έκανε την είδηση αρκετά πιστευτή.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος έγινε γνωστός σε συνέντευξη της ισπανικής εφημερίδας El País, κατά την οποία εξήγησε ότι το χόμπι του είναι να σκοτώνει διάσημες προσωπικότητες.

Στη συνέντευξη περιέγραψε βήμα-βήμα τις κινήσεις του για τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδει.

Το τελευταίο του θύμα, πριν τον «θάνατο» του Γαβρά, ήταν η χιλιανή συγγραφέας Isabel Allende, την οποία “σκότωσε” ο υπ Πολιτισμού της Παραγουάης. 

Ο δημοσιογράφος έχει «σκοτώσει» επίσης τον Δαλάι Λάμα, τον Λέχ Βαλέσα, τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, τον Έλι Βέζελ, τον Νώα Τσόμσκι και τον Ιωσήφ Ρατζίνγκερ.

Μια από τις δικαιολογίες για τις δράσεις του είναι, σύμφωνα με τα λόγια του: «Οι πληροφορίες στη χώρα αυτή βασίζονται στην παραποίηση, όλα γίνονται αποδεκτά όσο είναι ευνοϊκά για τη γραμμή σύνταξης, ενώ ο ομιλητής είναι ένας από τους δικούς μας. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορώ να δημοσιεύσω και να το πάω μέχρι το τέλος προκειμένου να καταγγείλω αυτή την κατάσταση».

Γεννημένος στη Ρώμη το 1969, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι «μου αρέσει να είμαι ο Ιταλός πρωταθλητής του ψεύδους, νομίζω ότι έχω εφεύρει ένα νέο είδος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01