19/07/2019 14:25:51

«Ο Γκραντ και η Bec Tero στον Παναθηναϊκό»!

«Ο Γκραντ και η Bec Tero στον Παναθηναϊκό»! - Media

 

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Άβρααμ Γκραντ θα έχει ενεργό ρόλο στον Παναθηναϊκό ενώ στο επενδυτικό σχήμα βρίσκεται και εταιρία με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο έμπειρος προπονητής!

Μία νέα διάσταση στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στο άγνωστο fund της Panasia δίνει δημοσίευμα από το Ισραήλ. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Άβρααμ Γκραντ περιμένει ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει την θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ, μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ. Παράλληλα, όμως, αποκαλύπτει πως θέση στο επενδυτικό σχήμα θα κατέχει και μία εταιρία, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο έμπειρος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης!

Στην Τέρο Σασάνα είχε εργαστεί ο Γκραντ και ο σύλλογος ανήκει στην εταιρία BEC-TERO! Μία εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.