search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Απίστευτη ψαριά: Έπιασε σπάνιο καρχαρία στη Γαύδο (Photos)

01.09.2018 14:02
Τρόμος: Ψάρεψαν κατά λάθος, καρχαρία ίσο με το μέγεθος του σκάφους τους  - Media
 
Έναν σπάνιο καρχαρία έπιασε ψαράς στη Γαύδο και προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των πάντων, ακόμα και τουριστών που έκαναν χάζι το ψάρι.
 
Συγκεκριμένα, ένα μικρό καρχαρία, μήκους 1,5 μέτρο και βάρους περίπου στα 30 κιλά, αλίευσε κοντά στη Γαύδο, επαγγελματίας ψαράς ο οποίος είχε βγει το πρωί για ψάρεμα με παραγάδι.
Ο κ. Γιώργος Κριαράς διατηρεί παράλληλα εστιατόριο στο Λουτρό Σφακίων και μετά την απρόσμενη ψαριά, πήγε στο μαγαζί του, μαζί με τον καρχαρία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ντόπιων και τουριστών.
 
“Ούλοι μαζεύτηκαν να τον δουν” ανέφερε ο περήφανος ψαράς, ο οποίος μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που αλιεύει καρχαρία, αν και όπως εξηγεί στις υπόλοιπες δύο περιπτώσεις επρόκειτο για το γνωστό είδος των “σαπουνάδων”.
“Πριν από δύο χρόνια, έπιασα ένα καρχαριοειδές μεγάλο, ήταν πάνω από 1,5 μέτρο και ζύγιζε στα 70-80 κιλά. Αυτός που έπιασα σήμερα ζυγίζει περίπου 30 κιλά, αλλά είναι φαίνεται σπάνιος, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο είδος”, αναφέρει ο κ. Κριαράς.
 
Πηγή: flashnews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:47