search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Σπάει τη σιωπή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας: Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του με τη Μενεγάκη

03.09.2018 10:30
Σπάει τη σιωπή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας: Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του με τη Μενεγάκη - Media

 

Η λύση της συνεργασίας τους απασχόλησε έντονα, με πολλούς να εξαπολύουν τότε τα βέλη τους κατά της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον επί χρόνια συνεργάτη της «ωραίας Ελένης» που μετά από 16 χρόνια αποφάσισε να μην τον έχει στο πλευρό της.

Πλέον, ο δημοσιογράφος θα εμφανιζεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη και μάλιστα, δε δίστασε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από την εκπομπή της Μενεγάκη. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η απόφαση αυτή ήταν κοινή, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια δημοσίως καθώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα του όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό.

«Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν απόλυτα κοινή συναινέσει και κάτι που έπρεπε να γίνει. Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω, διότι αυτά τα δεκαέξι χρόνια ήμασταν ΜΑΖΙ, με κεφαλαία γράμματα. Και το “μαζί” δεν ήταν μόνο τηλεοπτικά και επαγγελματικά, κάτι που για μένα ήταν και το πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά σκέφτομαι πρώτα σε ανθρώπινο επίπεδο και μετά σε επαγγελματικό. Δεν μπορώ να βγάλω απέξω το συναίσθημά μου και δεν είμαι ένας κυνικός επαγγελματίας. Ήταν οικογένειά μου. Ήταν η πρώτη που μάθαινε τα πάντα για τη ζωή μου. Τα μοιραζόμασταν όλα» εξηγεί με συγκίνηση.

Έχει διατηρηθεί αυτή η ζεστή σχέση και τώρα που δεν συνεργάζονται πια; «Στις καρδιές και των δύο πιστεύω πως υπάρχει. Η Ελένη ξέρει πως σε οτιδήποτε κι αν με χρειαστεί, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα είμαι εκεί. Η καθημερινότητα, όμως, είναι αμείλικτη. Εδώ έχω χαθεί με τους κολλητούς μου. Επίσης, με δυο αγόρια στο σπίτι και με τόσες υποχρεώσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01