search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Λέσβο: Εννιάχρονο αγόρι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε

04.09.2018 06:13
Εύβοια: Τραγικό τέλος για την 57χρονη που αγνοούταν επί 25 ημέρες - Ταυτοποιήθηκε η σορός - Media

 

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην παραλία Βατερών όταν ένα αγόρι 12 χρονών πνίγηκε ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Lesvosnews.gr το 12χρονο παιδί κολυμπούσε μπροστά από γνωστό κατάστημα που διαθέτει θαλάσσια παιχνίδια και έκανε βουτιές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το άτυχο παιδί βρέθηκε από λουόμενους κοντά σε ένα φουσκωτό παιχνίδι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως το έβγαλαν στην ακτή όπου δύο ναυαγοσώστες του πρόσφεραν τις προβλεπόμενες σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια μετέφεραν το μικρό παιδί στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου όπου οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να το σώσουν.

Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης αλλά δυστυχώς το άτυχο παιδάκι δεν επανήλθε.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο σημείο όπου κολυμπούσε το 12χρονο αγόρι υπάρχουν θαλάσσια παιχνίδια γνωστής ταβέρνας η οποία μετά από έρευνα που κάναμε τηρεί με αυστηρότητα όλα τα μέτρα ασφαλείας έχοντας ναυαγοσωστικό σκάφος, ναυαγοσώστη, τις απαραίτητες σχετικές άδειες κλπ

Ο χώρος δε που έχει τα θαλάσσια παιχνίδια είναι ελεγχόμενος για τους θαμώνες του καταστήματος, στους οποίους χορηγεί ειδικό βραχιολάκι το οποίο δεν είχε το άτυχο παιδί, προφανώς γιατί δεν πέρασε από τη προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ τους επιτηρεί ο ναυαγοσώστης ώστε να μην εκτρέπονται σε επικίνδυνα παιχνίδια και βγαίνουν εκτός της περιμετρικής ζώνης.

Ήδη η Λιμενική Αρχή έχει επιληφθεί του συμβάντος και διενεργεί ανακρίσεις για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: lesvosnews

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:59