search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Βαρυποινίτης επιχείρησε να αποφυλακιστεί όπως ο Φλώρος

04.09.2018 17:30
Βαρυποινίτης επιχείρησε να αποφυλακιστεί όπως ο Φλώρος - Media

 

Να αποφυλακιστεί με τον ίδιο τρόπο και μέσω ΚΕΠΑ όπως ο Αριστείδης Φλώρος, επιχείρησε ένας από τους πιο σκληρούς του συνδικάτου εγκλήματος.

Ο βαρυποινίτης που κυκλοφορεί ακόμα και εντός των φυλακών με προσωπική ασφάλεια, μέσω εξετάσεων στο ΚΕΠΑ επιχείρησε 3 φορές να αποφυλακισθεί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος το 2015 έφερε γνωμάτευση από το ΚΕΠΑ με αναπηρία 60%, το 2016 εμφάνισε πάλι με εξετάσεις ποσοστό αναπηρίας 81% και το 2017 τον θέλει να έχει ποσοστό αναπηρίας 85%.

Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή από έναν υπάλληλο διατάχθηκε ΕΔΕ και δεν προχώρησαν οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης, η οποία όμως ακόμα δεν έχει αποδώσει ευθύνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ δεν είναι η μοναδική περίπτωση βαρυποινίτη που επιχείρησε να αποφυλακιστεί μέσω ΚΕΠΑ, αλλά υπάρχουν και άλλες

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:24