search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:38
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το μήνυμα για τη νέα σεζόν (Video)

05.09.2018 09:41
Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το μήνυμα για τη νέα σεζόν (Video) - Media

 

Για ακόμη μια χρονιά, η Φαίη Σκορδά θα καλημερίζει το κοινό του ΑΝΤ1 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» που πλέον, αποτελείται από νέα ομάδα.

Η φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν πραγματοποιήθηκε με τη Φαίη να μοιράζεται τα σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Κάθε χρόνο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονιά.. Και φέτος μαζί … Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φεύγουν ποτέ… Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι…

Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολύ άγχος κ το ξέρω ήδη ..

Όπως επίσης ξέρω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρόνο… Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βραδυ στις 16 , οι παλιές φίλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία και θα μιλάμε από εδώ κ στο Twitter… Αυτά… Σας φιλώ γλυκά ή καλύτερα… Φιλί!» έγραψε η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου γίνεται ολοφάνερη η αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα το νέο look στα μαλλιά της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01