search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:53
MENU CLOSE

«Καταστράφηκα οικονομικά τρεις φορές»

06.09.2018 09:41
«Καταστράφηκα οικονομικά τρεις φορές» - Media

 

Αν και έχει κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις στην τηλεόραση, παραδέχεται ότι τις περισσότερες προτάσεις που δεχθεί τις έχει απορρίψει. Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη ο οποίος μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τις τρεις φορές που καταστράφηκε οικονομικά.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξή του

«Νομίζεις πως σου έχει γίνει μάθημα, αλλά τελικά έρχεται η ζωή και σου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει συνταγή γι’ αυτό.»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού για όλα όσα συμβαίνουν στα επαγγελματικά του, την τηλεόραση και τις προτάσεις που έχει αρνηθεί, αλλά και την οικονομική καταστροφή του, όχι μία, αλλά τρεις φορές.

Πώς βλέπεις την τηλεόραση σήμερα; Ποια τηλεόραση; Τα τελευταία χρόνια δεν συμβαίνουν μεγάλες στιγμές μυθοπλασίας.

Σου έχουν γίνει προτάσεις συνεργασίας; Μου έχουν προτείνει κι έχω πει: «Παιδιά, ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα ήθελα, δεν με ενδιαφέρει». Πολύ ευγενικά είχα αρνηθεί προτάσεις και τότε που έκανα τηλεόραση. Έχω κάνει 5 σίριαλ κι έχω αρνηθεί γύρω στα 50. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για να κάνεις μυθοπλασία στην τηλεόραση, δεν γίνεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01