search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:27
MENU CLOSE

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο σανίδι με μια παράσταση στο Ηρώδειο

10.09.2018 08:14
Toν... γεωτουρισμό και θερμαλισμό θέλει να αναδείξει η Άντζελα Γκερέκου - Media

 

Δυναμική επιστροφή μετά από δεκατέσσερα χρόνια κάνει η Άντζελα Γκερέκου. Η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης», ενώ πλέον, αναμένεται να τη θαυμάσουμε στο Ηρώδειο.

Πρόκειται για το έργο «Έρωτες & θρήνοι γυναικών» που το Ίδρυμα Σπίτι του Ηθοποιού, ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production και ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος παρουσιάζουν για μία και μοναδική παράσταση,  τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Ιδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού.

H Άντζελα Γκερέκου και άλλες έξι σημαντικές κυρίες και νεότερες ηθοποιοί του θεάτρου, όπως η Άννα Φόνσου, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοδώρα Τζήμου, η Βασιλική Τρουφάκου, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μυρτώ Γκόνη, θα υποδυθούν επτά γυναικείους επιβλητικούς ρόλους από τις τραγωδίες του Ευριπίδη και συγκεκριμένα, την «Άλκηστη», την «Ανδρομάχη», τη «Μήδεια», την «Ιφιγένεια», την «Ελένη», την «Εκάβη» και την «Ηλέκτρα».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:26