28/02/2020 07:06:40

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο σανίδι με μια παράσταση στο Ηρώδειο

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο σανίδι με μια παράσταση στο Ηρώδειο - Media

 

Δυναμική επιστροφή μετά από δεκατέσσερα χρόνια κάνει η Άντζελα Γκερέκου. Η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης», ενώ πλέον, αναμένεται να τη θαυμάσουμε στο Ηρώδειο.

Πρόκειται για το έργο «Έρωτες & θρήνοι γυναικών» που το Ίδρυμα Σπίτι του Ηθοποιού, ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production και ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος παρουσιάζουν για μία και μοναδική παράσταση,  τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Ιδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού.

H Άντζελα Γκερέκου και άλλες έξι σημαντικές κυρίες και νεότερες ηθοποιοί του θεάτρου, όπως η Άννα Φόνσου, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοδώρα Τζήμου, η Βασιλική Τρουφάκου, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μυρτώ Γκόνη, θα υποδυθούν επτά γυναικείους επιβλητικούς ρόλους από τις τραγωδίες του Ευριπίδη και συγκεκριμένα, την «Άλκηστη», την «Ανδρομάχη», τη «Μήδεια», την «Ιφιγένεια», την «Ελένη», την «Εκάβη» και την «Ηλέκτρα».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.