24/09/2019 13:11:15

Δέκα ευτυχείς στιγμές από την φετινή ΔΕΘ

Δέκα ευτυχείς στιγμές από την φετινή ΔΕΘ - Media

 

1. Η πιο ζωντανή και ωραία εντύπωση που μας έμεινε από την φετινή ΔΕΘ  σχετίζεται με την εικόνα της ξανθής καλλονής – παρουσιάστριας στην ΕΡΤ 3 Θάλειας Ζαγναφέρη.

2. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν μίλησε αγγλικά. Τα είπε αμερικάνικα και αριστερά και τα καταλάβαμε όλοι.

3. Το κόκκινο της φωτιάς -και της Αριστεράς- κοστούμι της κυρίας Νοτοπούλου. 

4. Η διακριτική  παρουσία της αστυνομίας (μόλις 6000 αστυνομικοί) και η  συγκρατημένη χρήση χημικών απέναντι στους προκλητικούς … ακροδεξιούς διαδηλωτές. 

5. Οι κοινοί αγώνες Αμερικής - Ελλάδος που τιμώνται δέοντως κάθε 17 Νοεμβρίου και ενίοτε με εκδηλώσεις λατρείας στο άγαλμα Τρούμαν. 

6. Η αλτουσεριανή προσέγγιση του πρωθυπουργού για την συνεργασία  του με τον Καμμένο.  Ο κ Τσίπρας χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, έντιμη και ειλικρινή, και τους ΑΝΕΛ «πατριωτική κεντροδεξιά».

7. Η λύση του συνταξιοδοτικού  φιλοσοφικά : ματαιότης  ματαιοτήτων μετά τα 70 το πρόβλημα θα «σβήσει»,  ποιος ζει ποιος πεθαίνει για να περιμένει σύνταξη… 

8. Η αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ, Θεόδωρου Φέσσα, στην έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού και το εμπνευσμένο από τις βασικές διακηρύξεις του διαφωτισμού, σχόλιο του κου Τσίπρα: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας!»  

9. «Τρία χρόνια μετά τη δύσκολη συμφωνία του Αυγούστου του 2015, είναι η πρώτη φορά που μπορώ να σας πω με απόλυτη σιγουριά ότι δικαιωθήκαμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός παραλείποντας για λόγους σεμνότητας το και: τα υπογράψαμε όλα!  

10. Η συγκινητική γενναιοδωρία του Έλληνα πρωθυπουργού να μας καλέσει να μοιραστούμε από κοινού το …όραμά του! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.