search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Λαμιώτισσα ανακάλυψε ξαφνικά ότι είναι παντρεμένη με γυναίκα (Photo)

10.09.2018 12:02
Λαμιώτισσα ανακάλυψε ξαφνικά ότι είναι παντρεμένη με γυναίκα (Photo) - Media

 

Πως θα σας φαινόταν αν το βράδυ κοιμόσασταν ανύπαντρος/η και το πρωί σηκωνόσασταν από το κρεβάτι και ήσασταν παντρεμένος/η;

Φανταστείτε την έκπληξη λοιπόν μίας γυναίκας από τη Λαμία, της κας Χριστίνας, η οποία ανακάλυψε τελείως τυχαία ότι είναι… παντρεμένη και έχει υπό την προστασία της μία 36χρονη γυναίκα!

Σύμφωνα με το lamiareport, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν σε τυχαίο έλεγχο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΕΦΚΑ, η κα Χριστίνα ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου ονόματι Μαρία 36 ετών (σύμφωνα με το ΑΜΚΑ της).

«Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα», λέει στο LamiaReport η γυναίκα η οποία είναι άγαμη και την πάντρεψε… με το ζόρι η ηλεκτρονική εφαρμογή.

«Είναι τραγελαφικό να βρίσκεσαι από το πουθενά παντρεμένη με άτομο του ίδιου φύλου και μάλιστα να το έχεις ασφαλιστικά υπό την σκέπη σου. Ευτυχώς οι υπάλληλοι στο Παράρτημα του ΙΚΑ Λαμίας, μετά το πρώτο σοκ που έπαθαν και εκείνοι, με συνοπτικές διαδικασίες μου έδωσαν ‘’διαζύγιο’’ και είμαι πάλι ‘’ελεύθερη’’», λέει στο LamiaReport με χιούμορ η κα Χριστίνα.

Μάλιστα όπως μας είπε αντιμετώπισε και τα «παράπονα» των φίλων της που ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν τους κάλεσε στον γάμο της με τη Μαρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:09