07/07/2020 09:22:28

Δείτε πώς είναι σήμερα το αγόρι από τη «Γαλάζια Λίμνη» (Photos)

Δείτε πώς είναι σήμερα το αγόρι από τη «Γαλάζια Λίμνη» (Photos) - Media

 

Έχουν περάσει 38 χρόνια από την εποχή που προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία «Γαλάζια λίμνη», μια ταινία που αγαπήθηκε από το κοινό.

Η ιστορία μιλούσε για δυο μικρά παιδιά που ναυάγησαν μόνα τους στο νησί και κατάφεραν να επιβιώσουν τρώγοντας ρίζες. Τα χρόνια πέρασαν, τα μικρά παιδιά μεγάλωσαν, συνήθισαν τη δύσκολη ζωή στο νησί και απέκτησαν το δικό τους παιδί.

Μάλιστα, αγάπησαν τόσο τη ζωή τους εκεί που ακόμα και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να φύγουν και να ζήσουν στον πολιτισμό, εκείνοι προτίμησαν να παραμείνουν απομονωμένοι από όλους…

Ένας από τους δυο πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν ο Κρίστοφερ Άτκινς ο οποίος την εποχή εκείνη είχε αποκτήσει πολλές θαυμάστριες.

Ο τηλεοπτικός «Ρίτσαρντ» πλέον είναι 57 χρονών, έχει αποκτήσει δυο παιδιά και εργάζεται ως παραγωγός και σεναριογράφος. Ως προς την υποκριτική, μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Γαλάζιας λίμνης» δεν έκανε παρά μικρούς ρόλους.

Σήμερα είναι αγνώριστος, ωστόσο, παραμένει γοητευτικός…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.