search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:02
MENU CLOSE

Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τον Γουαινσταιν να «την πέφτει» σε γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό (Video)

13.09.2018 08:52
Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τον Γουαινσταιν να «την πέφτει» σε γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό (Video)  - Media

 

Η Μελίσσα Τόμπσον είναι μια από τις γυναίκες που κατηγορούν τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά και τις βίασε. Η ίδια με κρυφή κάμερα κατέγραψε τον παραγωγό σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία του το 2011. Η ίδια είπε στο sky news πως την επόμενη φορά που συναντήθηκαν ο Γουάινσταιν τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Στο βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας ο παραγωγός του Χόλιγουντ, απλώνει τα χέρια του και χαιδεύει τα πόδια της Τόμπσον, και ακούγεται να της λέει διάφορα ερωτόλογα και να τη ρωτάει εάν μπορεί να την φλερτάρει.

Η Μελίσσα που είναι τεχνικός τηλεόρασης συναντήθηκε με τον Γουάινσταιν προκειμένου να του επιδείξει μια νέα πλατφόρμα την οποία είχε κατασκευάσει. Ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση αυτή τη φορά σε ξενοδοχείο όπου η Μελίσσα κατηγορεί τον παραγωγό ότι την στρίμωξε σε μια γωνία και τη βίασε.

Στο βίντεο φαίνεται ο Γουάινσταιν να τρίβει το χέρι της Μελίσσα την ώρα που εκείνη του έδειχνε την πλατφόρμα και όταν εκείνη λέει «τα δεδομένα είναι καυτά» εκε΄νος να της απαντά: «εσύ είσαι καυτή».

Σύμφωνα με την Τόμπσον ύστερα από αυτόν τον διάλογο ο Γουάινσταϊν έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμά της και άρχισε να τρίβει τα πόδια της.

«Άσε με να σε δοκιμάσω. Είναι οκ, θα ήθελες να κάνουμε περισσότερα;» τη ρωτά και εκείνη του απαντά: «είναι πολύ ψηλά (τα χέρια του)».

Η άλλη πλευρά του Γουάινσταιν, παρουσιάζει διαφορετικά το γεγονός, μέσω του δικηγόρου του που δήλωσε: «αν δει κάποιος το βίντεο στο σύνολό του θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να έγινε με τη βια αλλά ένα συνήθες φλερτ και από τις δυο πλευρές. Το “κατασκεύασε” η Τόμπσον για να προωθήσει τη μήνυσή της και να πάρει χρήματα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46