search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Κάτι πολύχρωμο συμβαίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Photos)

13.09.2018 12:48
Κάτι πολύχρωμο συμβαίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Photos) - Media

 

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης γέμισε με μοναδικά 3D εκτυπωμένα έπιπλα.

Μια παρέμβαση αφιερωμένη στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τους πολίτες της, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φιλόδοξου προγράμματος της Coca-Cola, Zero Waste Cities, και φιλοδοξεί να την καταστήσει την πρώτη πόλη στην Ελλάδα με προοπτική Zero Waste, δηλαδή μια πόλη χωρίς απορρίμματα. Μια από τις βασικές δράσεις του προγράμματος που θα υλοποιηθούν φέτος, είναι η δράση «Print Your City».

Ένα διαδραστικό πρόγραμμα που μετατρέπει τα πλαστικά απορρίμματα σε χρηστικά αντικείμενα με την τεχνολογία της 3D εκτύπωσης.

Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης γέμισε με πολύχρωμα «έπιπλα» από ανακυκλωμένο πλαστικό και οι κάτοικοι πήραν ήδη μια ιδέα για το πώς μπορούν να μεταμορφώσουν την πόλη. Γιατί κάθε πολίτης θα μπορεί μέσω του προγράμματος Print Your City να παρεμβαίνει στη διαμόρφωση του δημόσιου χώρου της πόλης του και να την κάνει ακόμα πιο όμορφη. Η αρχή έγινε…

Κατεβάστε το video και δείτε περισσότερα εδώ: https://we.tl/t-cJ1yuIx7JF

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58