search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:37
MENU CLOSE

Νέα χυδαία συνθήματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε – Σφοδρή αντίδραση του ΚΙΣ

13.09.2018 12:55
Ο Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τις συγκεντρώσεις των πολιτών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (Video) - Media

 

Νέα συνθήματα κατά του Άρη Πορτοσάλτε έγραψαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, προκαλώντας αυτή τη φορά την αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, τα συνθήματα έγραφαν: «Άρη εβραίε, Free Gaza» και είχαν γραφτεί σε τοίχους του σπιτιού που μένει ο Άρης Πορτοσάλτε και η οικογένειά του.

Τα εν λόγω συνθήματα προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΙΣ, το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

«”Άρη Εβραίε”, “Πορτοσάλτε Εβραίε”, είναι δύο συνθήματα που γράφτηκαν σε τοίχους στα Βριλήσσια, όπου μένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Είναι αδιανόητο το 2018 στην Ελλάδα να στοχοποιούνται άνθρωποι με τη στερεοτυπική χρήση της λέξης “Εβραίος” μόνο και μόνο για να προκαλέσουν φόβο και μίσος.

Τέτοιου είδους εικόνες θυμίζουν εφιαλτικές εποχές έξαρσης του αντισημιτισμού. Και θύματα του αντισημιτισμού δεν είναι μόνον οι Εβραίοι.

Τα συνθήματα εναντίον του κ. Πορτοσάλτε αποδεικνύουν περίτρανα ότι η Εβραιοφοβία ξεκινάει εναντίον των Εβραίων, αλλά δεν σταματάει στους Εβραίους.

Το ΚΙΣΕ καταδικάζει απερίφραστα τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:36