24/02/2020 05:45:52

Κάτι τρέχει στην Google - «Εξαφανισμένος» ο ένας από τους ιδρυτές της

Κάτι τρέχει στην Google - «Εξαφανισμένος» ο ένας από τους ιδρυτές της - Media

 

Κάτι τρέχει στην κορυφή της Google (Alphabet, πλέον, μέρος της οποίας αποτελεί η Google...), καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, o ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας, ο Λάρι Πέιτζ, τα... έχει φορτώσει στον κόκκορα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πέιτζ έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από την εταιρεία και περνά όλο και περισσότερο χρόνο στο ιδιωτικό του νησί στην Καραϊβική, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το status του «επίτιμου προέδρου» της Alphabet.

Μάλιστα, η απουσία του Πέιτζ από τα πράγματα έγινε πολύ εμφανής όταν την περασμένη εβδομάδα ότι απείχε από την κατάθεση στο Κογκρέσο στελεχών του Twitter και του Facebook, όπου η καρέκλα για τον εκπρόσωπο της Google έμεινε άδεια.

Πηγές της εταιρείας αναφέρουν ότι ο Πέιτζ, ο οποίος ίδρυσε την Google το 1996 μαζί με τον Σεργκέι Μπριν, εδώ και πέντε χρόνια ασχολείται πολύ περιστασιακά με κάποια σχέδια και ότι στα γραφεία της εταιρείας είναι περίπου... αόρατος.

Επίσης, δεν εμφανίζεται σε παρουσιάσεις της Google ή άλλες εκδηλώσεις της εταιρείας και πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει η απουσία του και τι μέλλει γενέσθαι...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.