search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Καϊλή: Τα επιδόματα δίνονται σε τύπους σαν τον Καρανίκα που φυτοζωούν (Video)

14.09.2018 14:01
«Χρησμός» ΚΙΝΑΛ για Καϊλή: Δεν έχει λόγο να αλλάξει κόμμα - Media

 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα εξαπέλυσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Αναφερόμενη στις πολιτικές της κυβέρνησης για την ανεργία, η κ. Καϊλή υποστήριξε ότι «την στιγμή που μπορεί να μην περικόψει τις συντάξεις, έχει αυξήσει (σ.σ. η κυβέρνηση) τις φορολογίες και τις εισφορές στο Θεό. […] Τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, άρα από πού τα παίρνει; Τα στερείται η αγορά. Να διευκρινίσουμε δύο πράγματα: στην Ελλάδα όταν μιλάμε για επενδύσεις μιλάμε για δύο πράγματα. Το ένα είναι η ανάπτυξη, το δεύτερο είναι το ξεπούλημα.Αυτή τη στιγμή ξεπουλάμε την Ελλάδα. Επενδύσεις για την ανάπτυξη δεν έχουμε δει, γιατί κάθε μέρα κλείνουν επιχειρήσεις. Άρα τι κάνουμε; Δίνουμε επιδόματα σε τύπους σαν τον Καρανίκα, οι οποίοι είναι τεμπέληδες, φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις έχουμε πνίξει στην υπερφορολόγηση».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48