search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Κρήτη: Γυναίκα κατέρρευσε σε παραλία

17.09.2018 12:18
Κρήτη: Γυναίκα κατέρρευσε σε παραλία - Media

 

Μεγάλη αναταραχή ξέσπασε στην παραλία της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν μια γυναίκα υπέστη ρήξη ανευρίσματος με αποτέλεσμα να σωριαστεί στην αμμουδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν μία 50χρονη τουρίστρια ένιωσε έντονο πονοκέφαλο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Αμέσως οι λουόμενοι έσπευσαν να την βοηθήσουν ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες επιχείρησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες ενώ την μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η 50χρονη υπέστη ρήξη ανευρύσματος με αποτέλεσμα να την διασωληνώσουν και να την μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Η 50χρονη γυναίκα νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην Εντατική. Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή με τους γιατρούς να βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, κ. Μοσχοβάκης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:10