search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34
MENU CLOSE

«Αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι αποκάλεσε Γιάννη και Θανάση ο Βασιλακόπουλος» – Καταγγελία – βόμβα από τον μάνατζερ του Αντετοκούνμπο

18.09.2018 16:28
«Αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι αποκάλεσε Γιάννη και Θανάση ο Βασιλακόπουλος» - Καταγγελία – βόμβα από τον μάνατζερ του Αντετοκούνμπο - Media

 

Μία φοβερή καταγγελία έκανε ο Γιώργος Πάνου, καθώς ο μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε αποκαλέσει τους Γιάννη και Θανάση «αρκούδες με χαλκάδες».

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πάνου για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε πως πριν από δύο χρόνια και σε μία συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΚ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε αποκαλέσει «αρκούδες με χαλκά» τόσο τον σταρ των Μπακς, όσο και τον αδερφό του Θανάση.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Πάνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

«Προ διετίας δια ζώσης δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι. Ήταν μια προσωπική συνάντηση στην Ομοσπονδία. Μας κάλεσε, πήγαμε ένα ωραίο πρωινό. Επειδή ο Γιάννης και τα αδέρφια του θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο που δεν έχει προλάβει να τον ζήσει από κοντά και στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Ακόμα και σε αυτές τις ενέργειες που εκπροσωπούν τα παιδιά 100% κατάφερε να τον προσβάλει ως άνθρωπο, λέγοντας ότι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτόν και τον περιφέρουν ως αρκούδα με χαλκά και χαλινάρι. Έτσι τον παρομοίασε μπροστά του. Εκείνο το ωραίο πρωινό ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει μέχρι και σήμερα σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου και απλά αποχωρήσαμε. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με τόσο διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34