search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Η Μπέτυ Λιβανού με την εκθαμβωτική κόρη της – Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (Photo)

18.09.2018 18:34
Η Μπέτυ Λιβανού με την εκθαμβωτική κόρη της – Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (Photo) - Media

 

Στη νέα του ταινία ο Γιώργος Πανουσόπουλος μας μεταφέρει «στη χώρα που κανείς δεν ήξερε να κλαίει». Η επίσημη προβολή της έγινε στο Cine Φλοίσβος το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου.

Το παρών έδωσε και η γυναίκα που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή με την γοητεία της: η Μπέτυ Λιβανού έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στην κινηματογραφική βραδιά.

Από την επίσημη προβολή της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει μια εκ των βασικών συντελεστών της: η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του Γιώργου Πανουσόπουλου κέντρισε το ενδιαφέρον με την λαμπερή της εμφάνιση.

Η Μπέτυ Λιβανού (σσ. Το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Τράτα), γεννημένη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Κολωνό έζησε την αναγνώριση: έχει βραβευτεί τέσσερις φορές (με κρατικά βραβεία και βραβεία στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) για τους ρόλους της σε ταινίες, ενώ η συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές ολοκληρώθηκε το 1997 (με το ρόλο της στη σειρά «Μια νύχτα σαν κι αυτή…: Ιντερμέτζο», ΑΝΤ1).

Η καριέρα της ως μοντέλο κράτησε λίγο. Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος δεν άργησε να έρθει. Παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη, Γιώργο Πανουσόπουλο και μαζί απέκτησαν δύο κόρες: την Μαργαρίτα (που ασχολείται την υποκριτική) και την Δέσποινα.

Πηγή: bovary

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52