search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Αποστάσεις Φίλη από Καρτερό για ΕΡΤ: Προβληματικά σε ήθος και περιεχόμενο όσα είπε ο Καψώχας

20.09.2018 08:46
4509183.jpg

 

Διακριτές αποστάσεις από τον επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Θανάση Καρτερό για τα όσα είπε με αφορμή το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ και τα όσα προηγήθηκαν, κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, σχολίασε: «Ο κ. Καψώχας δεν ήταν σωστά αυτά που είπε και ως επαγγελματικό ήθος και ως περιεχόμενο, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τι είπε ένας συνάδερφος αλλά η λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Δεν είναι μαγαζιά τα κανάλια ούτε σούπερ μάρκετ και η Δημόσια Τηλεόραση θα έπρεπε να προωθεί μια διαφορετική αντίληψη».

Αναφερόμενος στο χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, άφησε «παράθυρο» να διεξαχθούν τον Μάιο, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει την τετραετία.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος… Στην ώρα τους. Η ώρα τους είναι κατά τη γνώμη μου το τέλος της τετραετίας, όπως το’ πε και ο πρωθυπουργός, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, για να μην μελλοντολογούμε, υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν το Μάιο όλες μαζί», σημείωσε.

Σε ερώτηση για κυβενητικό εταίρο και τις απειλές των ΑΝΕΛ για αποχώρηση με αφορμή το Σκοπιανό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν θα πάρει την ευθύνη ο Π. Καμμένος να δημιουργήσει πολιτική κρίση τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη σταθερότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:21