26/08/2019 11:21:59

Θεοδωράκης για πόρισμα Παρασκευόπουλου: Πλάκα με κάνεις!

Θεοδωράκης για πόρισμα Παρασκευόπουλου: Πλάκα με κάνεις! - Media

 

Με σκωπτική διάθεση, αλλά και αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης το πόρισμα Παρασκευόπουλου για τα φαινόμενα ανομίας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, o Σ. Θεοδωράκης έγραψε:

«"Πλάκα με κάνεις;"
 
-Να φύγουν τα ΑΤΜ απ’ τα Πανεπιστήμια, για να μην τα σπάνε.
 
-Να μην πολεμάμε την παραβατικότητα γιατί έτσι υποθάλπουμε καταστάσεις ανομίας (sic).
 
-Να δίνουμε υποκατάστατα ναρκωτικών για να μην γίνεται διακίνηση.
 
-Να δημιουργηθεί Μόνιμη Επιτροπή Διαπραγμάτευσης για αυτούς που κάνουν καταλήψεις με φθορές ή μη.
 
-Να μην δέρνουν καθηγητές γιατί δεν είναι άρχουσα τάξη.
 
-Να φωτίσουμε τους χώρους με λάμπες που δεν σπάνε.
 
-Να δημιουργηθούν χώροι νυχτερινής αναψυχής με ευθύνη των σχολών, εκ περιτροπής.
 
Ναι! Είναι το πόρισμα της επιτροπής Παρασκευόπουλου για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στα Πανεπιστήμια!
 
Περιμένατε τίποτε καλύτερο; Εγώ όχι. Γι' αυτό, όταν ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο είχα πει στον υπουργό Παιδείας "πλάκα με κάνεις;".
 
Δείτε: "Κάθε δεύτερο βράδυ ένα τμήμα της Αθήνας καίγεται, πλέον είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο. Η Πατησίων, τα Εξάρχεια, η Νεάπολη καίγονται… Και τα πανεπιστήμια γίνονται ολοένα και περισσότερο - πάντα ήταν μέχρι ενός σημείου - ορμητήρια για χουλιγκανικές ομάδες. Καμία αντίδραση και -προσέξτε!- έρχεται ο υπουργός Παιδείας και ορίζει Πρόεδρο της Επιτροπής για την παραβατικότητα στα ΑΕΙ, τον κ.Παρασκευόπουλο!
 
Είναι αυτό που στην Μακεδονία λένε, 'Πλάκα με κάνεις'. Ο άνθρωπος που έκανε ολέθριες επιλογές στο σωφρονιστικό σύστημα, που έβαλε μαζί τους φτωχοδιάβολους των φυλακών με τους κατά συρροή εγκληματίες και άνοιξε τα κελιά μόνο γι’ αυτούς που έχουν τους καλούς δικηγόρους, ο άνθρωπος αυτός θα μας πει τι να κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα της παραβατικότητας στα πανεπιστήμια! Εκτός αν ο κ.Γαβρόγλου έχει χιούμορ που δεν το έχω υπολογίσει"
 
Και μετά από όλα αυτά έχει άδικο η Σοφία που μας έστειλε στο http://thelopotami.gr : "Θέλω να μην ασχοληθούν ξανά με το μέλλον της κόρης μου ο Γαβρόγλου, ο Μπαλτάς και ο Παρασκευόπουλος"».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.