search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου: Καταρρέει το σενάριο της ληστείας – «Κακούργημα η συμπεριφορά των αστυνομικών» (Video)

27.09.2018 14:37
Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου: Καταρρέει το σενάριο της ληστείας - «Κακούργημα η συμπεριφορά των αστυνομικών» (Video) - Media

 

Καταρρέει το σενάριο της απόπειρας ληστείας του κοσμηματοπωλείου από τον Ζακ Κωστόπουλο, ενώ εξασθενεί το ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ η Άννυ Παπαρούσου, δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στην Ομόνοια.

«Είναι πάρα πολύ πιθανόν ο Ζακ να μπήκε για άλλους λόγους και σε καμία περίπτωση για ληστεία. Είχαμε το ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής, αλλά φαίνεται ότι και αυτό σιγά σιγά εξασθενεί», ανέφερε.

«Έχουμε ενδείξεις ότι βρισκόταν σε μία κατάσταση δύσκολη, ότι κατέφυγε στο κατάστημα. Δεν αληθεύει ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι αφαίρεσε πράγματα», πρόσθεσε η κ. Παπαρούσου.

Αναφορικά με το νέο βίντεο που καταγράφει την απάνθρωπη αντιμετώπιση του 33χρονου και από τους αστυνομικούς, ενώ βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος, η Άννυ Παπαρούσου ανέφερε: «Αυτή η συμπεριφορά πέραν της προφανούς αντίθεσης σε κάθε έννοια έννομης τάξης και πολιτισμού συνιστά κακούργημα. Είναι βασανιστήριο και τιμωρείται ως κακούργημα σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα. Είναι βασανισμός. Αυτός είναι ο ποινικός χαρακτηρισμός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21