search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Ζημιά με Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό!

27.09.2018 19:42
Αρνητική στάση από Γιόχανσον και Ινσούα για παραμονή - Media

 

Πρόβλημα και δη… σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Δώνης θα αναγκαστεί να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ματίας Γιόχανσον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον!

Στα τελευταία λεπτά της σημερινής προπόνησης των «πράσινων», ο Σουηδός αμυντικός ένιωσε ξαφνικό πόνο στους οπίσθιους μηριαίους(αριστερά) και το υπερηχογράφημα που έκανε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ έδειξε θλάση δεύτερου βαθμού εντοπισμένη στο κάτω τριτημόριο του δικέφαλου μηριαίου.

Ως εκ τούτου, ο Γιόχανσον θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μείνει εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού για 15-20 ημέρες, χάνοντας μια σειρά από παιχνίδια, αρχής γενομένης από εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα επόμενα με Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Πανιώνιο…

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01