search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Παγώσαμε!

25.01.2010 09:46
Παγώσαμε! - Media

Δριμύ ψύχος και κατά τόπους ολικός παγετός στα βόρεια της χώρας. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι  επικρατούν σήμερα στο Αιγαίο ενώ αρκετές περιοχές έχουν ντυθεί στα « λευκά». Στην Αθήνα αναμένονται σήμερα και αύριο τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.Στους 0 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, ενώ χιονίζει στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Δριμύ ψύχος και κατά τόπους ολικός παγετός στα βόρεια της χώρας και ισχυροί βόρειοι άνεμοι  επικρατούν σήμερα στο Αιγαίο ενώ αρκετές περιοχές έχουν ντυθεί στα « λευκά». Στους 0 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, ενώ χιονίζει στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Αθήνα αναμένονται σήμερα και αύριο τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Χιονισμένη παραμένει από χθες η Πάρνηθα και Πεντέλη, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Με προσοχή πρέπει να κινούνται οι οδηγοί στα βόρεια προάστια καθώς οι δρόμοι είναι παγωμένοι

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται επίσης τα οχήματα που κινούνται  στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω,στην λεωφόρο Τατοΐου, από τα βασιλικά κτήματα έως το Κατσιμίδι και στη Φλώρινα. Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», στο όρος Βέρμιο καθώς επίσης και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:28