08/04/2020 21:50:16

Τσίπρας και Κουτσούμπας στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής για τον Νίκο Πλουμπίδη

Τσίπρας και Κουτσούμπας στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής για τον Νίκο Πλουμπίδη - Media

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «στενή κι αδιάβατος, τραχεία η οδός, Νίκος Πλουμπίδης 1902 -1954» ​στο χώρο εκδηλώσεων της Βουλής των Ελλήνων (Αμαλίας 22 -24).

Η έκθεση παρουσιάζεται από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη».​

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος έκανε τα εγκαίνια της έκθεσης, ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης η οποία περιλαμβάνει οπτικό υλικό, επιστολές και κείμενα του Ν. Πλουμπίδη.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης την έκθεση επισκέφθηκε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημητρης Κουτσούμπας ο οποίος χαιρέτισε τον πρωθυπουργό και παρακολούθησαν μαζί τα δυο τελευταία εκθέματα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης , ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.