search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:30
MENU CLOSE

Η δίαιτα της Μπέλα Χαντίντ: Ο διατροφολόγος της βασίλισσας της πασαρέλας αποκαλύπτει τα μυστικά της (Photos)

04.10.2018 18:14
Με βαθύ ντεκολτέ χωρίς μακιγιάζ η Μπέλα Χαντίντ (Photos) - Media

 

Τα μυστικά της διατροφής του διάσημου μοντέλου Μπέλα Χαντίντ αποκαλύπτει ο διατροφολόγος της, δρ. Τσαρλς Πάσλερ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People».

Η διατροφή της βασίλισσας της πασαρέλας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, καθώς είναι φορτωμένη με υγιή λίπη, όπως το αβοκάντο και τα καρύδια.

«Είναι επαρκής σε πρωτεΐνη, επαρκής σε λίπος και πολλά μη αμυλούχα λαχανικά. Αν τρώτε πολλούς υδατάνθρακες, με την πρωτεΐνη και το λίπος σας, το σώμα θα χρησιμοποιήσει πρώτα τους υδατάνθρακες για καύσιμα», τονίζει ο διατροφολόγος.

Η Μπέλα Χαντίντ είναι αυτή τη στιγμή το πιο σέξι μοντέλο της βιομηχανίας της μόδας και διατηρεί υψηλά προφίλ στην πασαρέλα.

Και τώρα ο διατροφολόγος της έχει προσφέρει μια εικόνα για το τι χρειάζεται για να διατηρήσει τη σιλουέτα της, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπημένη ποσότητα πρωτεϊνών και υδατανθράκων.

«Το σώμα αγαπά τη χρήση υδατανθράκων για καύσιμα. Έτσι το σώμα πρόκειται να απολαύσει όλους αυτούς τους υδατάνθρακες και εάν δεν χρειάζεστε πλέον καύσιμο, το σώμα θα μετατρέψει απλώς τις επιπλέον θερμίδες από το λίπος και την πρωτεΐνη σε σωματικό λίπος. Έτσι, εξαλείφοντας τους υδατάνθρακες και καταναλώνοντας την πρωτεΐνη και το λίπος, δεν περιορίζει μόνο τις θερμίδες σας, αλλά διατηρεί την ενέργεια σας σταθερή», συνέχισε.

Ο Δρ. Πάσλερ επιμένει ότι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία στο σώμα σας, όπως η Μπέλα, είναι να «αποδεχθείτε μια πραγματικότητα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας».

Ωστόσο, ενώ η Bella εμφανίζεται να ακολουθεί πιστά τη διατροφή της, είναι γνωστό ότι απολαμβάνει μερικές γευστικές λιχουδιές. Μάλιστα, εκφράζει τακτικά την αγάπη της για την πίτσα στο Instagram και κάποτε εξασφάλισε ένα γεύμα για την ίδια και τους φίλους της σε ιδιωτικό τζετ από την ασφάλεια του αεροδρομίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28