search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Η Μελάνια Τραμπ και το μπιμπερό (video)

05.10.2018 18:59
Η Μελάνια Τραμπ και το μπιμπερό (video) - Media

 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συνεχίζει την περιοδεία της στην Αφρική, έχοντας ήδη επισκεφτεί την Γκάνα και το Μαλάουι. Η στάση της όμως στην Κένυα και συγκεκριμένα στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι θα της μείνει αξέχαστη. Κι αυτό, γιατί είχε την ευκαιρία να ταίσει με μπιμπερό ένα ελεφαντάκι, κατά τη διάρκεια του σαφαριού στο μοναδικό οικοσύστημα.

Το σαφάρι έχει ως στόχο να βοηθήσει την Μελάνια να μάθει περισσότερα για τα βήματα που κάνει το ανατολικό αυτό έθνος της Αφρικής στην διατήρηση των ελεφάντων, των ρινόκερων και άλλων άγριων ζώων.

Κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Κένυα, η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ επισκέφτηκε και ένα ορφανοτροφείο με παιδιά που έχασαν τους γονείς τους από τον ιό του AIDS, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της στην Αφρική, που θα είναι η Αίγυπτος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30