search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Περίεργα πράγματα: Με… λιπαντική ουσία μπαίνει στη μάχη κατά του AIDS η ΠΓΔΜ

09.10.2018 17:09
AIDS: 36χρονος Βραζιλιάνος ο πρώτος ασθενής που θεραπεύτηκε μόνο με κοκτέιλ φαρμάκων - Media
 
Μια περίεργη προσέγγιση στον πόλεμο κατά του HIV και του AIDS φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ
 
Σιγκεκριμένα, πολλά ερωτήματα και αντιδράσεις προκαλεί στην γειτονική χώρα η απόφαση της κυβέρνησης να προκηρύξει διαγωνισμό για την προμήθεια 20.000 μπουκαλιών λιπαντικής ουσίας στην μάχη κατά του HIV.
 
Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν να πρέπει να παρέχουν λιπαντικές ουσίες άοσμες και άγευστες.
 
Ωστόσο οι εφημερίδες των Σκοπίων αναρωτιούνται πώς θα χρησιμοποιηθούν λιπαντικές ουσίες που δεν προστατεύουν από τον ιό του AIDS εάν δεν μοιραστούν και προφυλακτικά.
 
Επίσης προκαλεί αντιδράσεις το γεγονός ότι η μη κυβερνητική οργάνωση που έχει αναλάβει το πρόγραμμα δεν απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις δημοσιογράφων αν και χρησιμοποιεί χρήματα των Σκοπιανών φορολογούμενων.
 
Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση του AIDS πραγματοποιείται κάθε χρόνο και για φέτος έχει προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία.
 
Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20