11/08/2020 03:29:46

Περίεργα πράγματα: Με... λιπαντική ουσία μπαίνει στη μάχη κατά του AIDS η ΠΓΔΜ

Περίεργα πράγματα: Με... λιπαντική ουσία μπαίνει στη μάχη κατά του AIDS η ΠΓΔΜ - Media
 
Μια περίεργη προσέγγιση στον πόλεμο κατά του HIV και του AIDS φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ
 
Σιγκεκριμένα, πολλά ερωτήματα και αντιδράσεις προκαλεί στην γειτονική χώρα η απόφαση της κυβέρνησης να προκηρύξει διαγωνισμό για την προμήθεια 20.000 μπουκαλιών λιπαντικής ουσίας στην μάχη κατά του HIV.
 
Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν να πρέπει να παρέχουν λιπαντικές ουσίες άοσμες και άγευστες.
 
Ωστόσο οι εφημερίδες των Σκοπίων αναρωτιούνται πώς θα χρησιμοποιηθούν λιπαντικές ουσίες που δεν προστατεύουν από τον ιό του AIDS εάν δεν μοιραστούν και προφυλακτικά.
 
Επίσης προκαλεί αντιδράσεις το γεγονός ότι η μη κυβερνητική οργάνωση που έχει αναλάβει το πρόγραμμα δεν απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις δημοσιογράφων αν και χρησιμοποιεί χρήματα των Σκοπιανών φορολογούμενων.
 
Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση του AIDS πραγματοποιείται κάθε χρόνο και για φέτος έχει προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία.
 
Πηγή: skai.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.