search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Μετά τον Αντετοκούνμπο, ο Μπαπέ…

11.10.2018 13:17
Μετά τον Αντετοκούνμπο, ο Μπαπέ... - Media

Κάθε χρονιά το περιοδικό «Time» επιλέγει το πρόσωπο της χρονιάς, εκείνον που κρίνει ότι έβαλε τη «σφραγίδα» του, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον για τα πεπραγμένα του.

Αυτή τη φορά το γνωστό περιοδικό επέλεξε τον Κιλιάν Μπαπέ για να κοσμίσει το εξώφυλλό του.

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας και μάλιστα ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον δρόμο προς τον θρίαμβο, ο Μπαπέ εκτιμάται στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» κοντά στα 200 εκ. ευρώ. Και από σήμερα θα έχει να υπερυφανεύεται εκτός των άλλων, πως το πρόσωπό του …φιγουράρει σε ένα από τα ισχυρότερα περιοδικά του πλανήτη.

Οι ιθύνοντες του «Time» επέλεξαν τον νεαρό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν ως κεντρικό πρόσωπο για την έκδοση της τρέχουσας εβδομάδας, με υπέρτιτλο «Οι ηγέτες της νέας γενιάς» και το εξής σχόλιο: «Ο Μπαπέ είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Μέσα σε λίγους μήνες, η τεχνική του κατάρτιση τον έχει καθιερώσει στο διεθνές στερέωμα. Κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα απ΄ όσα ονειρεύθηκε ποτέ. Η Nike κατασκευάζει παπούτσια με το όνομα του. Και ο ΛεΜπρον Τζέιμς θέλει οπωσδήποτε να τον βλέπει ν΄ αγωνίζεται όποτε περνά μερικές ημέρες στην πόλη».

Οσον αφορά στον 19χρονο αστέρα και τα όσα δήλωσε, ξεχωρίζει η απάντηση του για τις αξίες της ζωής: «Σεβασμός, ταπεινότητα και ειλικρίνεια»…

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή το πρόσωπο που επέλεξαν από το γνωστό περιοδικό για εξώφυλλό τους, δεν ήταν άλλο από αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26