search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:32
MENU CLOSE

«Ντου» της τουρκικής αστυνομίας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας – Αναζητούν ίχνη DNA του Κασόγκι

15.10.2018 16:36
«Ντου» της τουρκικής αστυνομίας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας - Αναζητούν ίχνη DNA του Κασόγκι - Media

 

Τούρκοι αστυνομικοί πέρασαν το απόγευμα της Δευτέρας την σιδερένια πύλη του σαουδαραβικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη για να διεξάγουν έρευνα εντός του κτιρίου για τον υπό εξαφάνιση δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι.

Ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι οι αστυνομικοί, κάποιοι ένστολοι, κάποιοι άλλοι ντυμένοι με πολιτικά, έφτασαν στο προξενείο με έξι οχήματα και κατευθείαν μπήκαν στο κτίριο.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο ανήρτησαν φωτογραφίες και βίντεο στο twitter που εμφανίζουν μέλη συνεργείου καθαρισμού να μπαίνουν στο προξενείο λίγο πριν την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το CNN Turk, ερευνητές από την Τουρκία και από τη Σαουδική Αραβία ελπίζουν να εντοπίσουν ευρήματα για την τύχη του Κασόγκι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε, επικαλούμενο πηγές από το τουρκικό ΥΠΕΞ, ότι οι ερευνητές αναζητούν ίχνη DNA του δημοσιογράφου και θα πραγματοποιήσουν έρευνες και εντός του γειτονικού κτιρίου του προξενείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30