search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα (Video)

16.10.2018 07:09
Παπαχριστόπουλος: Κάποιοι ιεράρχες «βουτάνε» μέχρι τάματα - Ναι στον διαχωρισμό εκκλησίας - κράτους  - Media

 

«Θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσω θα παραδώσω την έδρα μου», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ1. 

Όπως είπε, δεν θα ρίξει «ούτε σταγόνα λάδι στο μύλο της διαπλοκής», προσθέτοντας ότι γνωρίζει «ποιοι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές». 

«Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. 

«Την άποψή μου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις» πρόσθεσε εξηγώντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αμάξια, αστυνομικούς κ.α. «Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην “Σχεδία”» είπε κλείνοντας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:02