search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:16
MENU CLOSE

Ακυρώνει την περιοδεία της η Christina Aguilera: Το πρόβλημα υγείας και η ανακοίνωσή της

16.10.2018 08:34
Ακυρώνει την περιοδεία της η Christina Aguilera: Το πρόβλημα υγείας και η ανακοίνωσή της - Media

 

Η Christina Aguilera προγραμμάτισε περιοδεία για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας δεν της αφήνουν το περιθώριο να την πραγματοποιήσει.

Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή της, κάτι που την ανάγκασε να αναβάλει τελικά την περιοδεία της μετά από εντολή γιατρού.

«Με πονάει που παρότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επανέλθω, δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω. Μετά από οδηγία του γιατρού μου δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω απόψε στο Ντιτρόιτ. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το show και με σκοτώνει που πρέπει να το διακόψω.

Πιστέψτε με όμως θα επανέλθω πιο δυνατή και καλύτερη από ποτέ. Το οφείλω σε όλους να δίνω το 100% μου σε κάθε show. Έχετε το λόγο μου πως θα αξίζει η αναμονή» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στο πολυπληθές κοινό της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01