search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:02
MENU CLOSE

«Έχει δίκιο!» – Υπέρ Κοτζιά στην κόντρα με Καμμένο η Μπακογιάννη

16.10.2018 20:43
«Καθοδηγητής» του «Ρουβίκωνα» ο Κουφοντίνας, λέει η Ντ. Μπακογιάννη - Media

 

Στις διαρροές από τη συνεδρίαση του υπουργικού αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε μεταξύ άλλων: «Να λέει ο υπουργός Εξωτερικών στον υπουργό Άμυνας ότι βλάπτει τη χώρα. Ο Κοτζιάς έχει δίκιο. Ο Καμμένος πάει στις ΗΠΑ και λέει ό,τι του κατέβει. Και σε τέτοια θέματα δεν λες ό,τι σου κατέβει. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα μιλάς ως υπουργός Άμυνας και έχεις υποχρέωση να ακολουθείς μία πολιτική».

Η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε: «Ο Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν. Το έχετε ξανακούσει αυτό από πρωθυπουργό να απευθύνεται στους υπουργούς του ότι δεν θα τον ρίξουν. Πιστεύω ότι ο Καμμένος θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην καρέκλα του. Ο κ. Τσίπρας μπορεί να κάνει ότι δεν κατάλαβε και να προσπαθήσει να κυβερνήσει ως κυβέρνηση μειοψηφίας».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε: «Ενα ενδεχόμενο είναι να περάσει ο Ζάεφ τις συνταγματικές αλλαγές, και από εκεί και πέρα να έρθει η συμφωνία στη Βουλή, όπου εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οι 151 που θα την στηρίξουν. Υπάρχει και η περίπτωση να μην περάσει η συμφωνία, οπότε ξαναρχίζουμε από την αρχή. Η ΝΔ θα ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από την αρχή, αλλά με δυσκολότερους όρους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30