search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:46
MENU CLOSE

«Αστυνομοκρατία» προαναγγέλλει ο Χαρακόπουλος: Θα σαρώσουμε τους νόμους που εμποδίζουν το έργο της αστυνομίας

17.10.2018 05:49
Για «ακροδεξιό και ακροαριστερό εξτρεμισμό» μιλά βουλευτής της ΝΔ - Λίγο πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή - Media

 

Για την πολιτική της ΝΔ στο θέμα της ασφάλειας με αφορμή και την επίθεση στο ΑΤ της Ομόνοιας το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος. 

Όπως είπε, «έχουμε τον νόμο Γαβρόγλου που επέκτεινε το άσυλο ανομίας και παραβατικότητας. Οι κουκουλοφόροι που χτύπησαν στην Ομόνοια το πιο πιθανό είναι να μπήκαν ξανά στο πολυτεχνείο που τους παρέχει άσυλο και δεν μπορεί να μπει η αστυνομία ή να μπήκαν στο άσυλο των Εξαρχείων που δεν μπορεί, ούτε εκεί να παρέμβει η αστυνομία». 

Ο βουλευτής της ΝΔ, εξήγησε ότι αυτό «είναι ζήτημα πολιτική βούλησης» και τόνισε ότι όταν έρθει το κόμμα του στην κυβέρνηση αυτό θα αλλάξει. «Θα σαρώσουμε τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ που εμποδίζουν το έργο της αστυνομίας», ανέφερε. 

«Ο νόμος Παρασκευόπουλου και το άσυλο ανομίας στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί. Οποιοσδήποτε εγκληματεί, δεν μπορεί να κρύβεται στο πανεπιστήμια», τόνισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01