search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:05
MENU CLOSE

Τι ετοιμάζεται να… Πράξει ο Κοτζιάς – Τα επόμενα βήματα μετά την αποβίβαση από το τρένο 

18.10.2018 06:45
Τι ετοιμάζεται να… Πράξει ο Κοτζιάς - Τα επόμενα βήματα μετά την αποβίβαση από το τρένο  - Media

 

Έκτακτη συνεδρίαση των μελών της Κίνησης Πράττω, του πολιτικού φορέα στον οποίον είναι επικεφαλής ο Νίκος Κοτζιάς, σήμερα , στον απόηχο των εξελίξεων μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Κίνησης θα εξετάσουν το ζήτημα της στρατηγικής που θα ακολουθήσουν σε σχέση με τη συμμαχία του Πράττω με την κυβέρνηση.

Η κίνηση του κ. Κοτζιά, έχει στην κυβέρνηση δύο βουλευτές. Τον ίδιο τον Νίκο Κοτζιά, βουλευτή Επικρατείας και την Γεωργία Γεννιά, βουλευτή Πειραιά, προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ. Στην «Κίνηση Πράττω» ανήκε και ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος είναι βουλευτής στη β’ Αθήνας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει αποστάσεις. 

Επίσης, η Κίνηση του κ. Κοτζιά θα πραγματοποιήσει εκδήλωση τη Δευτέρα 22/10/2018 και ώρα 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης, με ομιλητή τον Νίκο Κοτζιά και θέμα: « Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30