search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Ένας Ηγέτης γεννιέται!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2043
18-10-2018
22.10.2018 03:00
stathis_181018_a.jpg

Όπως βλέπετε τα σκιτσάκια για τη σελίδα είχαν φτιαχτεί πριν από την παραίτηση Κοτζιά.

Δεν γνωρίζω αν η ταχύτητα των εξελίξεων είναι ανάλογη της αποσύνθεσης της κυβέρνησης, αλλά κατά βάθος δεν το πιστεύω. Καθ’ ότι ο Τσίπρας ανέλαβε αμέσως ο ίδιος το Υπ.Εξ., ενώ, αν χρειασθεί, θα αναλάβει και την αρχηγία των ΑΝΕΛΛ (Soloup), όπως θα αναλάβει και κάθε άλλο υπουργείο όποιου άλλου υπουργού παρουσιάσει φαινόμενα διγλωσσίας (Μαρία Μητσοπούλου) – στο «Ποντίκι» δουλεύουμε συλλογικά, άρα ωραία!

Πλην όμως ένας ηγέτης γεννιέται! Ο Τσίπρας έγινε Κοτζιάς στη θέση του Κοτζιά και απειλεί τους υπουργούς του ότι, όπως ο Καμμένος έγινε Φίλης στη θέση του Φίλη, έτσι και ο ίδιος μπορεί, αν χρειασθεί, να γίνει και Δραγασάκης στη θέση του Δραγασάκη, προκειμένου να παραμείνει Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα!

Το ηρωικό είναι ότι ο Τσίπρας συνέδεσε ευθέως την ανάληψη του Υπ.Εξ απ’ τον ίδιο με την επιτυχία της συμφωνίας των Πρεσπών! Κάτι μου λέει ότι

  • Ο Τσίπρας πάει για Πάϊατ στη θέση του Πάιατ

email: [email protected] 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:01