18/02/2019 10:39:53
22.10.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2043 στις 18-10-2018

Ένας Ηγέτης γεννιέται!

 Ένας Ηγέτης γεννιέται! - Media

Όπως βλέπετε τα σκιτσάκια για τη σελίδα είχαν φτιαχτεί πριν από την παραίτηση Κοτζιά.

Δεν γνωρίζω αν η ταχύτητα των εξελίξεων είναι ανάλογη της αποσύνθεσης της κυβέρνησης, αλλά κατά βάθος δεν το πιστεύω. Καθ’ ότι ο Τσίπρας ανέλαβε αμέσως ο ίδιος το Υπ.Εξ., ενώ, αν χρειασθεί, θα αναλάβει και την αρχηγία των ΑΝΕΛΛ (Soloup), όπως θα αναλάβει και κάθε άλλο υπουργείο όποιου άλλου υπουργού παρουσιάσει φαινόμενα διγλωσσίας (Μαρία Μητσοπούλου) – στο «Ποντίκι» δουλεύουμε συλλογικά, άρα ωραία!

Πλην όμως ένας ηγέτης γεννιέται! Ο Τσίπρας έγινε Κοτζιάς στη θέση του Κοτζιά και απειλεί τους υπουργούς του ότι, όπως ο Καμμένος έγινε Φίλης στη θέση του Φίλη, έτσι και ο ίδιος μπορεί, αν χρειασθεί, να γίνει και Δραγασάκης στη θέση του Δραγασάκη, προκειμένου να παραμείνει Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα!

Το ηρωικό είναι ότι ο Τσίπρας συνέδεσε ευθέως την ανάληψη του Υπ.Εξ απ’ τον ίδιο με την επιτυχία της συμφωνίας των Πρεσπών! Κάτι μου λέει ότι

  • Ο Τσίπρας πάει για Πάϊατ στη θέση του Πάιατ

email: stathispontiki@gmail.com 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.