search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Μπύρες από εστιατόριο έκλεψε ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια» – Τον αναζητά η βρετανική αστυνομία (Photos)

24.10.2018 10:46
Μπύρες από εστιατόριο έκλεψε ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια» - Τον αναζητά η βρετανική αστυνομία (Photos) - Media

 

Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο σωσίας του ηθοποιού Ντέιβιντ Σουίμερ, ο οποίος υποδυόταν τον Ρος από τα «Φιλαράκια». Ο λόγος για άνδρα αγνώστων στοιχείων ο οποίος έκλεψε μπύρες από εστιατόριο στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας.

Η βρετανική αστυνομία ανήρτησε στο Facebook στιγμιότυπο με την εικόνα του δράστη από κάμερα ασφαλείας, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με μια κλοπή που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε πάνω από 60.000 φορές και έγιναν κάπου 90.000 σχόλια, τα οποία σχετίζονταν με την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια». Πολλά σχόλια ήταν εμπνευσμένα από το τραγούδι των τίτλων, το «I’ll be there for you». Κάποιος αναπώλησε το επεισόδιο με τον… Ρας από τη δεύτερη σεζόν: «Δεν είναι ο Ρος, είναι ο Ρας που προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ρος για να ξανακερδίσει τη Ρέιτσελ». Άλλοι αντέδρασαν όπως θα έκανε η πρώην του Τσάντλερ, η Τζάνις: «Oh. My. God!».

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η πληθώρα των σχολίων που η αστυνομία του Μπλάκπουλ χρειάστηκε να παρέμβει: «Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση. Ερευνήσαμε διεξοδικά το θέμα και επιβεβαιώσαμε ότι ο Ντέιβιντ Σουίμερ βρισκόταν στις ΗΠΑ τη συγκεκριμένη ημερομηνία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:12