search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:50
MENU CLOSE

Ντοκιμαντέρ κατά του ρατσισμού από τα «χεράκια» του Λεμπρόν Τζέιμς (Video)

28.10.2018 14:03
Αρκούδα της εποχής των παγετώνων βρέθηκε διατηρημένη στην Αρκτική (Photos) - Media

 

Ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται μόνο με την πορτοκαλί μπάλα αλλά έχει και πλούσια εξωγηπεδική δραστηριότητα.

Μετά το σχολείο που ίδρυσε στο Κλίβελαντ, αυτή τη φορά ο άσος των Λέικερς ετοιμάζει ντοκιμαντέρ που ασχολείται με τον ρατσισμό και τις επιπτώσεις αυτού! Μέσω του Showtime, η διαφορετική αυτή απόπειρα καταπιάνεται με κοινωνικά ζητήματα, όπως τη μάστιγα του ρατσισμού.

Ο Λεμπρόν μαζί με άλλους αστέρες του ΝΒΑ, θα καταθέτουν μπροστά στην κάμερα τις δικές τους εμπειρίες και θέσεις επί του θέματος. Ο τίτλος της σειράς είναι ”Shut up and dribble” (=σκάσε και ντρίμπλαρε) και έχει εμπνευστεί από την αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, που παρότρυνε τον Τζέιμς και άλλους παίκτες του ΝΒΑ να μην ασχολούνται με άλλα θέματα εκτός από αυτά του μπάσκετ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:49