11/08/2020 03:24:20

Η τρομακτική στιγμή που λιοντάρι το σκάει από τσίρκο και αρπάζει 4χρονο κοριτσάκι (Video)

Η τρομακτική στιγμή που λιοντάρι το σκάει από τσίρκο και αρπάζει 4χρονο κοριτσάκι (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε τσίρκο που περιόδευε στο χωριό Ουσπενκόγιε στην περιοχή του Κρασνοντάρ στη Ρωσία. Οι θηριοδαμαστές βρισκόντουσαν μαζί με ένα θηλυκό λιοντάρι μέσα σε ένα κλουβί και εκτελούσαν ένα νούμερο. Το τσίρκο ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Κάποια στιγμή διακρίνεται και στο βίντεο ότι ο ένας θηριοδαμαστής που βρίσκεται επάνω από το λιοντάρι, το χτυπάει στη μουσούδα με ένα ξύλο. Αυτό προφανώς εκνεύρισε τη «μεγάλη γάτα» η οποία σχεδόν στα τυφλά όρμησε προς το κοινό. Στις πρώτες θέσεις βρισκόταν ένα κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του που παρακολουθούσε το νούμερο.

Το λιοντάρι παρά τις προσπάθειες των θηριοδαμαστών να το συγκρατήσουν, τους παρέσυρε, πέρασε το κλουβί και γράπωσε με τα σαγόνια του το κεφάλι ενός 4χρονου κοριτσιού που ονομάζεται Ξένια.

Όλοι έπεσαν επάνω στο λιοντάρι και άρχισαν να το χτυπούν προκειμένου να αφήσει το κορίτσι. Ύστερα από λίγο το λιοντάρι άνοιξε τα σαγόνια του και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά τα σημάδια από τα δόντια του λιονταριού θα υπάρχουν για πάντα στο πρόσωπο του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.