search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:09
MENU CLOSE

«Ανησυχητικές» οι αυξανόμενες επιθέσεις σε λεωφορεία με πέτρες και αεροβόλα

30.10.2018 06:48
«Ανησυχητικές» οι αυξανόμενες επιθέσεις σε λεωφορεία με πέτρες και αεροβόλα - Media

 

Για ανησυχητικό φαινόμενο έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, αναφερόμενος στα πέντε περιστατικά επιθέσεων κατά λεωφορείων που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Πρόσθεσε πως θα επιδιωχθεί σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά. 

Εκτίμησε ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. 

Επίθεση, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 21.00 εχθές το βράδυ στο λεωφορείο (Α2) που βρισκόταν στη στάση Εφέσσου επί της Λεωφόρου Συγγρού με αποτέλεσμα μία επιβάτης να τραυματιστεί ελαφρά. Πρόκειται για το 5ο περιστατικό από το βράδυ του Σαββάτου. 

Νωρίτερα, στις 19.00, επίθεση με πέτρες είχαν προκαλέσει άγνωστοι σε ένα ακόμη λεωφορείο (Γ10) στους Αγίους Αναργύρους προκαλώντας ζημιές. Εδώ και δυο εβδομάδες έχουν σημειωθεί 14 επιθέσεις σε λεωφορεία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01