search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Θα πάει η Ελλη Στάη στην ΕΡΤ;

06.11.2018 08:07
Θα πάει η Ελλη Στάη στην ΕΡΤ; - Media

 

Βγήκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και τις θέσεις δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ και ήδη ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος κάλεσε την  Ελλη Στάη να επιστρέψει στη Δημόσια Τηλεόραση.Αστείο ήταν φυσικά και ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο υφυπουργός στο Open TV.

Βγήκε λοιπόν η περιβόητη Πρόσκληση, με λήξη υποβολής των αιτήσεων την Πέμπτη 8/11 στις 3 το μεσημέρι. 

Από την κυβέρνηση δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν γρήγορα τη διαδικασία, στόχος τους είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ΕΡΤ να έχει αποκτήσει και πάλι διοίκηση. 

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. πρέπει να διαθέτουν τα κατωτέρω τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:

1. Να είναι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2. Nα διαθέτουν τίτλους σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμους της αλλοδαπής είτε να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση του έργου τους. 

Οι υποψήφιοι για τις δύο (2) θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. πρέπει να διαθέτουν τα κατωτέρω προσόντα:

1. Να είναι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2. Να διαθέτουν ειδικές γνώσεις και εμπειρία συναφείς προς το σκοπό και τις αρμοδιότητες της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να μπορούν να συμβάλλουν στην εκπλήρωση του σκοπού της. 
Για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα ληφθούν ιδιαίτερα υπόψη τα εξής:
1. Η εμπειρία στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών ή/και οπτικοακουστικών υπηρεσιών ή/και εμπειρία σε διοίκηση και οργάνωση δημοσίων οργανισμών ή/και επιχειρήσεων,
2. Οι ικανότητες ιδίως σε θέματα διοίκησης και διεύθυνσης, στοχοθεσίας, οργάνωσης και αναδιοργάνωσης, καλλιέργειας και μετάδοσης οράματος για τη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή του,
3. Η τεκμαιρόμενη από την πείρα τους ικανότητα εργασίας και λήψης σημαντικών αποφάσεων ευθύνης. 

Θητεία

Η θητεία του Διευθύνοντος Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής. 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα Αττικής) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. με 15.00 μ.μ., μέχρι και την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 15:00 μ.μ.

Πηγή: zoornalistas.com/efsyn.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14