search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Ποιες «πρώτες κυρίες» μαγνήτισαν τα βλέμματα στο Παρίσι – Η «glamorous» κ. Μπαζιάνα ανάμεσα σε αυτές (Photos)

12.11.2018 07:47
Ποιες «πρώτες κυρίες» μαγνήτισαν τα βλέμματα στο Παρίσι – Η «glamorous» κ. Μπαζιάνα ανάμεσα σε αυτές (Photos)  - Media

 

Η εφημερίδα daily mail, αφιέρωσε μεγάλο χώρο στις «πρώτες κυρίες», τις συζύγους δηλαδή των πρωθυπουργών που εντυπωσίασαν στο Παρίσι με την κομψότητα τους και τις στυλιστικές τους επιδόσεις.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, ήταν ανάμεσα σε αυτές που λάτρεψαν οι φακοί των φωτορεπόρτερ.

Πάντως όπως ήταν φυσικό η Μελάνια Τραμπ με την κορμοστασιά της έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι Ηγέτες βρέθηκαν στο Παρίσι με τις συζύγους τους για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη λήξη του Α παγκοσμίου πολέμου.

 

Η εφημερίδα συγκρίνει στυλιστικά τις ομορφότερες εμφανίσεις και κάνει ιδιαίτερη μνεία και στη σύντροφο του πρωθυπουργού. Έγραψε συγκεκριμένα: «Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν «glamorous», επιλέγοντας ένα φόρεμα σε βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο».

Η εφημερίδα ξεχωρίζει τη Μελάνια Τραμπ και τη Μπριζίτ Μακρόν ως τις δυο πιο εντυπωσιακές παρουσίες με τη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου να κλέβει τις εντυπώσεις. Για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, τονίζει πως ήταν «τέλεια» και πλήρως εναρμονισμένη με τον σύζυγό της, επιλέγοντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και τζάκετ.

Η πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλίν, σχολιάστηκε επίσης θετικά «ως φοβερά σικ» όπως και η 44χρονη Μόνικα Μπαμπίσοβα, σύζυγος του πρωθυπουργού της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπιςπου φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01