search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:40
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρή γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο – Συνελήφθη ύποπτος

12.11.2018 17:15
Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρή γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο - Συνελήφθη ύποπτος - Media
 
Αστυνομικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο μετά την ανακάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας στο αυτοκίνητό της νωρίτερα τη Δευτέρα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομιά προσπαθεί να ξεδιαλύνει την αιματηρή υπόθεση μετά και τη σύλληψη ενός προσώπου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, σχετικά με τον άγριο φόνο 56χρονης γυναίκας στη Μαραθάσα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο όχημά της.
 
Συγκεκριμένα ο 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό. Μετά τις ανακρίσεις που έγιναν, ο ύποπτος δεν κατάφερε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το πού βρήκε το ποσό.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να έκανε ώτοστοπ με κίνητρο τη ληστεία και η 56χρονη γυναίκα, σταμάτησε για να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της.
 
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε από πολίτη, μαχαιρωμένη, μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ η Αστυνομία μετά από πληροφορίες και μαρτυρίες που περισυνέλλεξε, έψαχνε δεύτερο άτομο το οποίο είδαν κάτοικοι να διαφεύγει από τη σκηνή.
 
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε πολίτης, μαχαιρωμένη, μέσα στο αυτοκίνητό της.
 
Πηγή: philenews
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26